Gradske vesti

Auto sedište za svaku rođenu bebu u 2020. godini

19. novembar 2020, Vranje
  • Auto sedište za svaku rođenu bebu u 2020. godiniAuto sedište za svaku rođenu bebu u 2020. godiniAuto sedište za svaku rođenu bebu u 2020. godiniAuto sedište za svaku rođenu bebu u 2020. godiniAuto sedište za svaku rođenu bebu u 2020. godini
    1/5

    Grad Vranje nastavio je sa akcijom poklanjanja auto sedišta roditeljima koji su dobili bebu u ovoj godini, a koja se sprovodi u okviru aktivnosti Saveta za bezbednost saobraćaja. Tako je danas uručeno 80 auto sedišta, a isto toliko će biti uručeno i sutra, roditeljima beba koje su rođene u periodu od 1. jula do 30. septembra ove godine. Na ovaj način Grad pruža podršku mladim bračnim parovima u odgajanju potomstva.

    Gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković uputio je čestitku roditeljima u kojoj ističe da grad Vranje kao društveno odgovorna lokalna samouprava već nekoliko godina unazad poklanja auto sedišta novorođenim bebama. ,,Na ovaj način, osim što želimo da utičemo na bezbednost dece u saobraćaju i odgovorno ponašanje svakog od roditelja ponaosob, ujedno želimo i da pomognemo svima vama, našim sugrađanima, u odgajanju mališana. Od srca vam čestitam rođenje deteta i želim da se radujete njegovom odrastanju i svakom novom danu koji provodite zajedno’’, stoji u čestitki gradonačelnika dr Slobodana Milenkovića, roditeljima. Ovo je treća akcija u toku 2020. godine, a zbog epidemiološke situacije izazvane korona virusom nije organizovano zajedničko okupljanje, već su roditelji dolazili pojedinačno po sedišta za svoje bebe.